Menu
Your Cart

کامپیوتر اداری برنامه نویسی و تریدینگ

کامپیوتر اداری شماره 2
تخفیف آماده به ارسال کیبرد و موس هدیه
کامپیوتر اداری شماره 3
تخفیف آماده به ارسال کیبرد و موس هدیه
کامپیوتر اداری شماره 4
تخفیف آماده به ارسال کیبرد و موس هدیه
نمایش 1 تا 13 از 13 (1 صفحه)

مقدمه

کامپیوتر اداری در دنیای امروز، به ابزاری ضروری در هر کسب و کار تبدیل شده است. از شرکت‌های بزرگ دولتی و خصوصی گرفته تا مغازه‌های کوچک محلی، همگی برای انجام وظایف روزمره خود به رایانه‌ها و نرم‌افزارها متکی هستند. در گذشته، وظایف اداری از ثبت اطلاعات در دفترچه‌های بزرگ گرفته تا محاسبات پیچیده، همه چیز به‌طور سنتی و با دست انجام می‌شد. این امر نه تنها مستلزم صرف زمان و نیروی کار زیاد بود، بلکه خطاهای انسانی را نیز به دنبال داشت. با ظهور کامپیوترها، انقلابی در دنیای کار اداری رخ داد. این دستگاه‌های شگفت‌انگیز، به سرعت جایگزین روش‌های سنتی شده و کارایی و دقت را به‌طور چشمگیری افزایش دادند.

خصوصیات کامپیوتر اداری

در عصر حاضر، که به عصر انفجار اطلاعات مشهور است، نقش کامپیوتر در چرخه حیاتی هر کسب و کاری انکارناپذیر است. در میان انبوه کامپیوترهایی که در بازار وجود دارند، نسل خاصی با عنوان کامپیوتر اداری خودنمایی می‌کند. این تجهیزات پرکاربرد، با مشخصات منحصر به فرد و قابلیت‌های تخصصی، به‌طور ویژه برای رفع نیازهای محیط‌های اداری طراحی شده‌اند و در خط مقدم یاری‌گر کارکنان هستند.

انتخاب یک سیستم اداری مناسب، نه تنها راندمان کاری را به‌طور چشمگیری افزایش می‌دهد، بلکه در هزینه‌ها نیز صرفه‌جویی می‌کند، اما با تنوع گسترده مدل‌ها و برندهای موجود در بازار، انتخاب یک کامپیوتر آماده اداری ایده‌آل می‌تواند چالش‌برانگیز باشد.

  • قدرت پردازش: همانطور که یک اتومبیل خوب به موتوری قوی نیاز دارد، پردازنده کامپیوتر اداری نیز باید تا حدی قوی باشد که از پس نرم افزارهای اداری به راحتی بر آید. برای انتخاب پردازنده‌ی (CPU) مناسب، باید به نیازهای شغلی خود توجه کنید. برای مثال کارهای روزمره اداری مانند وب‌گردی، ایمیل و کار با نرم‌افزارهای آفیس، به پردازنده‌ی قدرتمندی نیاز ندارند. یک پردازنده‌ متوسط مانند Intel Core i3 برای این کارها کافیست، ولی ازسوی دیگر چنانچه تا حد کمی با نرم‌افزارهای دو بعدی سنگین تر مانند فتوشاپ، اتوکد کار می کنید و یا اینکه اگر قرار است از دستگاه به عنوان سرور  حسابداری استفاده ‌کنید، به پردازنده‌ی قوی‌تری مانند Intel Core i5 نیاز خواهید داشت. برای کار با نرم افزارهای تحلیلی، پردازشی و محاسباتی سنگین مانند MATLAB نیز آخرین نسل های پردازنده‌های قوی Intel Core i7 و Intel Core i9  توصیه می‌شوند.
  • حافظه‌ی رم: حافظه‌ی رم (RAM) در کامپیوتر اداری نقش اساسی ایفا می‌کند و به‌عنوان حافظه موقت سیستم، وظایف مهمی را بر عهده دارد. رم امکان اجرا کردن چندین برنامه را به‌طور همزمان مهیا می‌کند. هنگامی که بین برنامه‌ها جابجا می‌شوید، اطلاعات مربوط به هر برنامه در رم ذخیره می‌گردد تا به محض بازگشت به آن برنامه، به سرعت بارگذاری شود. برای کارهای روتین اداری 8 گیگابایت رم کفایت می‌کند، اما اگر در سیستم اداری با نرم‌افزارهای سنگین تر سروکار دارید (با توجه به توضیحاتی که در بخش پردازنده دادیم) به ترتیب می توانید رم با ظرفیت های 16 گیگ ، 32 گیگ و حتی بالاتر خریداری کنید.  
  • حافظه‌ی ذخیره‌سازی: حافظه‌ی ذخیره‌سازی (Storage) محل ذخیره‌ی دائمی اطلاعات شما مانند اسناد، مدارک، عکس‌ها و ویدئوها در کیس اداری می باشد. برای کارهای روزمره اداری حافظه با ظرفیت های 128 ، 256 تا 500 گیگابایتی کافی به نظر می‌رسد، اما اگر با فایل‌های حجیم مانند فایل های ویدئویی سر و کار دارید ، به هارد دیسک 4 ترابایتی یا بیشتر نیاز خواهید داشت. نسل هارد دیسک‌های سنتی (HDD) به واسطه سرعت کمی که دارند رو به انقراض است و در زمان نگارش این مقاله صرفاً برای ظرفیت های بالا مانند 4 ترابایت یا بیشتر از این نوع سخت افزار استفاده می شود. حافظه‌های SSD از نوع SATA سرعت بالاتری (حدود 5 برابر هاردهای سنتی) برخوردارند و در حال حاضر روی سیستم های اداری  نرمال برای کارهای عمومی استفاده می شوند. نسل جدید حافظه ها که به M2 NVMe معروف هستند برای سیستم های میان رده به بالا و کار با نرم افزارهای سنگین تر پیشنهاد می شوند.
  • گرافیک: از کارت گرافیک برای پردازش‌های گرافیکی مانند ویرایش عکس و ویدئو، اجرای بازی‌ها و کار با نرم‌افزارهای طراحی استفاده می‌شود. برای کارهای متداول اداری نیازی به کارت گرافیک مجزا نیست و همان کارت گرافیک آنبرد سیستم کار شما را به راحتی راه می اندازد. چنانچه با نرم‌افزارهای سبک دو بعدی گرافیکی کار می‌کنید، به یک سیستم اداری با کارت گرافیک مجزا (کارت گرافیک با حداقل 2 گیگابایت حافظه‌) نیاز دارید. برای کارهای گرافیکی و مهندسی سنگین تر پیشنهاد می کنیم از بخش سیستم های طراحی و رندرینگ وبسایت ما دیدن کنید.

یک کامپیوتر برنامه نویسی باید چه ویژگی‌هایی داشته باشد؟

کامپیوتر برنامه نویسی به‌عنوان زیرمجموعه‌ای از کیس اداری ، جایگاه ویژه‌ای دارند. همانطور که از نامش پیداست، از این کامپیوترها برای انجام امور مربوط به برنامه‌نویسی، اعم از طراحی و توسعه نرم‌افزارها، طراحی و مدیریت وب‌سایت، ساخت اپلیکیشن و... استفاده می‌شود. به عبارتی دیگر، برنامه نویسان با استفاده از این ابزارها، ایده‌ها و خلاقیت‌های خود را به زبان ماشین ترجمه می‌کنند و حیات را به دنیای دیجیتال می‌بخشند.

مهمترین بخش نرم افزارها، وب سایت‌ها و اپلیکیشن‌ها، خطوط کدی است که توسط برنامه نویسان نوشته می‌شوند. کامپیوتر برنامه نویسی با ارائه محیطی قدرتمند و کارآمد، به این افراد کمک می‌کند تا به بهترین نحو به خلق ایده‌های خود بپردازند. گذشته از تمام این موارد در عصر حاضر، حضور آنلاین برای هر کسب و کاری ضروری است. کامپیوتر برنامه نویسی با ارائه امکاناتی برای تولید محتوا، طراحی و مدیریت وب‌سایت، به صاحبان مشاغل کمک می‌کند تا در دنیای مجازی نیز حضوری فعال داشته باشند.

سخت‌افزار مناسب برای یک کامپیوتر برنامه نویسی

  • پردازنده قدرتمند: اجرای برنامه‌های سنگین برنامه نویسی نیازمند پردازنده‌ای قوی است. کامپیوتر برنامه نویسی به پردازنده چند هسته‌ای مجهز شده تا به‌طور روان و بدون وقفه، دستورات پیچیده را محاسبه و پردازش کند. برای برنامه نویسی پیشنهاد ما آخرین نسل های Intel Core i3 و در حالت پیشرفته Intel Core i7  یا بالاتر می باشد.
  • حافظه رم: حافظه رم نقش مهمی در سرعت و عملکرد برنامه‌ها دارد. کامپیوتر برنامه نویسی می‌بایست به حافظه رم بالا و پرسرعت مجهز باشد تا انجام اموری چون طراحی سایت، تولید محتوا و کدنویسی به سهولت انجام شود. برای این مورد حداقل 16 گیگ و در حالات پیشرفته 32 گیگ و بالاتر را به شما پشنهاد می کنیم.
  • فضای ذخیره‌سازی: داده‌های برنامه‌نویسی، وب سایت‌ها و اپلیکیشن‌ها معمولاً حجم زیادی از کامپیوتر شما اشغال نمی کنند پس در این نوع کیس اداری اصولاً به حافظه با حجم بالایی نیاز ندارید ولی وقتی صحبت از بهترین کامپیوتر برای برنامه نویسی به میان می آید سرعت حافظه آیتم بسیار مهمی به شمار می رود و در اینجا حافظه های پر سرعت از نوع M2 NVMe چاره ساز هستند.
  • کارت گرافیک: یک کامپیوتر مناسب برای برنامه نویسی در بیشتر موارد نیازی به کارت گرافیک مجزا ندارد و همان گرافیک آنبرد کفایت خواهد کرد، اما اگر از آن دست برنامه نویسانی که روی پروژه های توسعه بازی و طراحی اپلیکیشن های گرافیکی کار می کنند هستید، وجود کارت گرافیک مجزا برای سیستم شما ضروری به نظر می رسد. در این مورد بهتر است با مشاوره بخش فروش پی سی تک کارت گرافیک‌ مجزایی را انتخاب و به دستگاه اضافه کنید.

مشخصات کامپیوتر تریدینگ

در دنیای پرشتاب امروز، معاملات سهام و سایر دارایی‌ها به‌طور فزاینده‌ای پیچیده و سریع شده‌اند. برای موفقیت در این بازار رقابتی، معامله‌گران به ابزارهایی قدرتمند و قابل اعتمادی نیاز دارند که به آن‌ها کمک کند تا از فرصت‌ها استفاده و ریسک‌ها را به حداقل برسانند. در اینجا، کامپیوتر تریدینگ به‌عنوان یک زیرمجموعه از کامپیوترهای اداری، وارد عمل می‌شوند.

 کامپیوتر تریدینگ نوعی کامپیوتر شخصی می‌باشد که به‌طور خاص برای نیازهای معامله‌گران سهام و سایر دارایی‌ها طراحی شده است. این نوع کامپیوتر اداری به‌طور معمول از سخت‌افزار قدرتمند و نرم‌افزار تخصصی برخوردار است که به معامله‌گران امکان می‌دهد تا به سرعت و به‌طور کارآمد به داده‌های بازار دسترسی داشته، معاملات را تجزیه و تحلیل و سفارشات را اجرا کنند. برای اجرای روان نرم‌افزارهای معاملاتی و نمایش نمودارها و اطلاعات بازار به‌طور دقیق و بدون تاخیر، کامپیوتر تریدینگ به سخت‌افزاری قدرتمند نیاز دارد.

  • پردازنده: قلب تپنده هر کامپیوتر، CPU است. با این حال اگر در ابتدای کار هستید آخرین نسل های Intel Core i3  یا نهایتاً Intel Core i5 برای شما ایده آل است اما برای معاملات سنگین و تجزیه و تحلیل‌های پیچیده، پردازنده‌های قدرتمندی مانند نسل آخر Intel Core i7 و بالاتر توصیه می‌شوند.
  • حافظه رم: رم حافظه موقتی است که اطلاعات و برنامه‌ها را در حین استفاده ذخیره می‌کند. برای اجرای روان چندین برنامه معاملاتی به‌طور همزمان، به حداقل 16 گیگابایت رم نیاز خواهید داشت و که می توانید در حالات پیشرفته 32 گیگ رم خریداری کنید.
  • حافظه ذخیره سازی: با توجه به توضیحاتی که در ابتدای همین مقاله دادیم حافظه از نوع M2 NVMe به‌دلیل سرعت و پایداری بالا، بهترین گزینه برای حافظه ذخیره‌سازی در کامپیوتر تریدینگ است. از نظر حجم به طور متوسط 500 گیگابایت فضای ذخیره سازی برای سیستم‌عامل، نرم افزارهای معاملاتی و داده‌های بازار کفایت می‌کند که با توجه به استفاده شما می تواند کمتر و یا بیشتر انتخاب شود.
  • کارت گرافیک: اگر قصد استفاده از چندین مانیتور یا اجرای برنامه‌های معاملاتی با نمودارهای پیچیده را دارید، به‌طور حتم به کارت گرافیک قدرتمند نیز نیاز خواهید داشت که برای این مورد حتماً قبل از خرید با بخش مشاوره پی سی تک صحبت کنید.

  

خرید کامپیوتر اداری

انتخاب کامپیوتر مناسب برای کارهای اداری، برنامه‌نویسی و تریدینگ می‌تواند دشوار باشد. عوامل زیادی مانند نوع کار و بودجه برای خرید باید در نظر گرفته شوند. پی سی تک به‌عنوان یکی از معتبرترین فروشگاه‌های آنلاین کامپیوتر در ایران، طیف گسترده‌ای از کامپیوترهای آماده اداری را با قیمتی مناسب ارائه می‌دهد. قیمت کامپیوتر کامل می‌تواند با توجه به عوامل گوناگونی مانند نوع کاربری، برند و مشخصات قطعات متغیر باشد که در ابتدای همین صفحه قابل مشاهده است.